Bronpompen

Het beregeningswater wordt van de watervoorziening naar verschillende plaatsen in de tuin getransporteerd dmv een pomp. Er zijn verschillende soorten pompen die we voor u kunnen installeren:

Bovengrondse pompen: die zichtbaar zijn opgesteld.                                                       Onderwaterpompen: die onzichtbaar in een bron of waterkelder worden gemonteerd. Welke voor u het meest geschikt is hangt af van de aard van de watervoorziening, de benodigde druk en de hoeveelheid water die moet worden verpompt.

De pompen die Schout service levert en eventueel monteert hebben de beste kwaliteit. Daardoor een langere levensduur en minder kosten. De waaier is van brons  i.p.v. kunststof en is uitgevoerd met een mechanische seal as afdichting. De pompen die wij leveren hebben een druk van 3-5 bar.

Hydrofoor: Dit is een pomp opgebouwd op een geverfd of RVS membraan ketel met drukschakelaar of een vrijstaande ketel. Bij deze installatie wordt de pomp automatisch gestart en stopt als er geen verbruik meer is d.m.v van een drukschakelaar.

AC_FL_RunContent = 0; ');?>