Over ons

Schout service is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in tuinberegening, paardenpisteberegening, irrigatie van fruitbomen, drinkwatersystemen voor koeien en paarden en de volledige stalinrichting voor koeien en paarden.

Wij komen eerst kijken wat de bedoeling is en maken dan een gratis offerte.
Voor de montage werken wij met professioneel materiaal en deskundig personeel zodat na elke opdracht weinig tot geen storingen voorkomen. Dit doen we voor de tuinberegening en waterpompen, ook waterputten of geboorde putten kunnen wij verzorgen.
Voor de fruitteelt leveren wij de complete irrigatie systemen, graafwerken doen we door middel van eigen ketting graafmachine en leggen de leidingen tot de computer gestuurde installatie.
Op het gebied voor de paarden kunnen we het volgende leveren en monteren :
- Paardenpiste beregening met sproeiers of eb en vloed.
- Geboorde put, paardenboxen, hooiruiven, drinkwatersystemen die vorstvrij blijven
- Omheiningen in hout en/of schrikdraad
- Rubberen matten voor de vloer of wand

Voor de koeien en paardenstallen verzorgen wij de waterleiding voor boiler, drinkbakken, wasbakken, ontkalk- en ontijzering-systemen.

Op het gebied van melkvee leveren en monteren we ook complete inrichtingen; denk bijvoorbeeld aan ligboxen, voerhekken, koematrassen, mestschuivers, windbreekgaas, watertank met pomp voor opvang van recuperatiewater etc.